Hieronder vind je de stappen voor als je kiest voor een bijzonder, lief en vrolijk kaartje uit de wit-wonder collectie.

Jullie wensen

In deze vragenlijst geven jullie zo goed mogelijk jullie wensen en de voorlopige tekst aan die op het kaartje moet komen. Klaar? Dan mail je hem terug. Per post mag ook.

Offerte

Op basis van de gegevens die jullie me hebben verstrekt stuurt MEvR de Wit jullie een offerte. De offerte is 1 maand geldig. Na ontvangst van de ondertekende offerte en algemene voorwaarden (digitaal of per post) gaat MEvR van Wit aan de slag.

Ontwerp en digitale proef

MEvR de Wit verwerkt jullie wensen in de door jullie uitgekozen kaart. Hiervan ontvangen jullie een digitale proef. Controleer de tekst goed op type- of spelfouten. Als jullie niet weten of het een jongetje of een meisje wordt dan werkt MEvR de Wit het kaartje gewoon twee keer uit.

Hebben jullie na aanleiding van de digitale proef nog extra wensen of aanpassingen? Laat het weten. Dan verwerkt MEvR de Wit deze in het kaartje. Uiteraard krijgen jullie dan een nieuwe digitale proef.

Gedrukte proef en gedetailleerde aanpassingen

Nu stuurt MEvR de Wit het bestand naar de drukker voor een proef. Als jullie niet weten of het een jongetje of meisje wordt kiezen jullie nu even van welke van de twee jullie een proefdruk willen. Jullie krijgen een exemplaar en MEvR de Wit ook. Mocht het nodig zijn dan kunnen nu nog kleine wijzigingen worden aangebracht. En dan maar wachten op het wonder.

Jullie kindje is geboren en dan…

Zodra jullie kind geboren is, sturen jullie mij een email met daarin

  • ordernummer
  • de naam van het kind
  • geboortedatum
  • en eventueel:
  • Geboortetijd
  • Gewicht
  • Lengte (deze wordt meestal niet meer gemeten)

Controleer deze gegevens goed want een foutje zo gemaakt! Ter bevestiging sturen jullie ook een sms naar nummer 06-34114667. Zo weet MEvR de Wit dat ze in actie moet komen.

MEvR de Wit streeft er naar om binnen 3 werkdagen na aanlevering van de gegevens de kaartjes per pakketservice bij jullie thuis te laten bezorgen. Houd er rekening mee dat er iemand thuis moet zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Maar dat is meestal niet zo’n probleem.

Betaling

Nadat MEvR de Wit de drukker aan het werk heeft gezet ontvangen jullie de factuur. Betaling moet plaatsvinden binnen 14 dagen o.v.v. het factuurnummer.

Digitaal bestand

Veel ouders delen het blijde nieuws tegenwoordig ook via internet en maken een digitaal fotoalbum. MEvR de Wit biedt hiervoor het definitieve kaartje als digitaal bestand aan op 300 dpi. De levering van dit bestand is gratis! Een unieke dienst en natuurlijk super handig als jullie straks een mooi fotoalbum gaan maken.

Blog

MEvR de Wit zet het kaartje ter promotie ook op haar eigen weblog. De contactgegevens zullen altijd onzichtbaar worden gemaakt.

 

Hopelijk heb ik je zo genoeg informatie gegeven. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.