Elk jaar ontwerp ik een kerstkaart.

Rond november publiceer ik die op verschillende social media. Zeker weten dat je hem niet wilt missen? Stuur dan een email met als onderwerp kerstkaart. Dan zet ik je op mijn mailinglijst. Uitschrijven kan natuurlijk altijd door het sturen van een email met als onderwerp geen kerstkaart.

Begin december laat ik de kerstkaarten dan drukken en stuur ik ze op.

 

 

2017

Zoals elk jaar heb ik ook nu weer een kerstkaart ontworpen. Vorig jaar (of is het al 2 jaar terug?) zag ik op pinterest een plaatje. Het waren een soort sneeuwheuveltjes met structuur. Althans dat is wat er in mijn hoofd is blijven hangen. Ik kan hem helaas niet terug vinden.

kerst 2017

Mijn eerste versie was niet wat ik in mijn hoofd had.

kerst 2017

En eigenlijk is de tweede dat ook niet.

Vrienden die beide kaartjes zagen vonden de tweede qua interactie beter, maar de eerste onder de sterren weer beter qua kerstsfeer. Dus toen heb ik hem nogmaals aangepast.

kerst 2017

En nogmaals….want ik vond de compositie wel een tikje saai. Maar bij nader inzien drukt het 3e kaartje toch het beste gezellig samenzijn en de kerstsfeer uit.

kerst 2017

Wil je nu ook echte kerstkaarten versturen dit jaar? Bestel ze dan nu.

Formaat 13x 13. Prijs per 10 kaarten inclusief envelop is €12,50 (exclusief verzendkosten).

Bestellen doe je door mij een mail te sturen met je naam, adresgegeven en het aantal setjes kaarten. Dit kan tot 1 december 2017. Daarna laat ik ze drukken en krijg je hem zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.