Jullie willen een uniek kaartje van MEvR de Wit. En nu?

Laat het me weten. Stuur mij een mailtje Of, als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie mij ook bellen (06-34114667)

Jullie wensen MEvR de Wit stuurt jullie een vragenlijst op die jullie mogen invullen. Daarin geven jullie aan wat jullie wensen zijn en de voorlopige tekst aan die op het kaartje moet komen (voor zover bekend). Dan stuur of mail je hem terug.

Offerte Op basis van de gegevens die jullie me hebben verstrekt stuurt MEvR de Wit jullie een offerte. De offerte is 1 maand geldig.  Na ontvangst van de ondertekende offerte en algemene voorwaarden gaat MEvR van Wit aan de slag. Dit mag ook digitaal worden verzonden.

Ontwerp en digitale proef MEvR de Wit maakt 1 ontwerp op basis van jullie wensen. Hiervan ontvangen jullie een digitale proef. Weten jullie nog niet of het een jongetje of een meisje wordt? Geen enkel probleem. MEvR de Wit werkt het kaartje gewoon twee keer uit, natuurlijk zonder extra kosten.

Laat MEvR de Wit weten wat jullie er van vinden en geef eventuele aanpassingen of extra wensen door. MEvR de Wit zal de kaart nu definitief uitwerken. Dan volgt een tweede digitale proef. Controleer de tekst goed op type of spelfouten.

Gedrukte proef en gedetailleerde aanpassingen Nu stuurt MEvR de Wit het bestand (1 kaartje) naar de drukker voor een proef. Jullie krijgen één exemplaar en MEvR de Wit ook. Dan volgen misschien nog wat kleine aanpassingen. De kaart is nu helemaal klaar en wacht tot de geboorte van jullie kindje.

Jullie kindje is geboren en dan… Zodra jullie kind geboren is, sturen jullie mij een email met daarin

   • je ordernummer
   • de naam van het kind
   • geboortedatum

en eventueel:

   • Geboortetijd
   • Gewicht
   • Lengte

Het beste is om ook even een sms te sturen zodat ik weet dat ik wat moet doen. Controleer deze gegevens goed! MEvR de Wit streeft er naar om binnen 3 werkdagen na aanlevering van de gegevens de kaartjes per pakketservice bij jullie thuis te laten bezorgen. Houd er rekening mee dat er iemand thuis moet zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Betaling Nadat MEvR de Wit de drukker aan het werk heeft gezet ontvangen jullie de factuur. Betaling moet plaatsvinden binnen 14 dagen o.v.v. het factuurnummer.

Digitaal bestand Veel ouders delen het blijde nieuws tegenwoordig ook via internet en maken een digitaal fotoalbum. MEvR de Wit biedt hiervoor het definitieve kaartje als digitaal bestand aan. De levering van dit bestand is gratis! Een unieke dienst en natuurlijk super handig als jullie straks een mooi fotoalbum gaan maken.

Blog MEvR de Wit zet het kaartje ter promotie ook op haar eigen weblog. De contactgegevens zullen altijd onzichtbaar worden gemaakt.

Het origineel Omdat je kiest voor een maatwerkkaartje zal het ontwerp nooit voor een ander kaartje kunnen worden gebruikt. Wat wel bijna altijd mogelijk zal zijn is om het origineel aan te schaffen. Laat MEvR de Wit weten als je hier interesse in hebt.

Hopelijk heb ik je zo genoeg informatie gegeven. Als je nog vragen hebt kan je me bellen via telefoonnummer: 06-34114667.

 

Hartelijke groet,

Marlies de Wit