Jullie wensen en offerte

Vul de offerteaanvraag uniek kaartje wit-wonder in. Aan de hand van deze vragenlijst stelt MEvR de Wit een offerte op. Als jullie daarmee akkoord zijn gaat MEvR de Wit voor jullie aan de slag. MEvR de Wit neemt vaak ook telefonisch contact met jullie op om jullie wensen verder af te tasten.

 

Ontwerp en digitale proef

MEvR de Wit gaat aan de slag met papier, potlood en verf. Daarna worden de tekeningen gescand, digitaal uitgeknipt, verder bewerkt, bijpassende lettertypes gezocht. Tot slot maakt MEvR de Wit  hier één gaaf ontwerp van. Deze ontvangen jullie digitaal. Tevreden? Dan kan een proefdruk worden besteld. Soms volgen er dan nog wat kleine aanpassingen zodat het kaartje helemaal naar wens is.

Jullie kindje is geboren en dan…

Als jullie kindje is geboren mailen jullie MEvR de Wit de gegevens (zoals geboortetijd en gewicht). Een whatsapp berichtje is ook raadzaam. MEvR de Wit streeft er naar om binnen 3 werkdagen na aanlevering van de geboortegegevens de kaartjes bij jullie thuis te laten bezorgen. MEvR de Wit zet het kaartje ter promotie ook op haar eigen website en social media kanalen. De contactgegevens zullen altijd onzichtbaar worden gemaakt.

 

Origineel kunstwerk

Omdat je kiest voor een maatwerkkaartje zal het ontwerp nooit voor een ander kaartje kunnen worden gebruikt (onbelangrijkere details als een achtergrond daargelaten).

Vrijwel altijd is het origineel aan te schaffen. Laat MEvR de Wit weten als jullie hierin interesse hebben. Bij voorkeur voor het ontwerpproces is gestart. Soms heeft MEvR de Wit de neiging om op de meest onooglijke stukjes papier te werken. Op zich geen probleem voor het kaartje. Door het scannen en uitknippen is dat verder niet zichtbaar. Maar of het nu zo mooi is in een lijstje?? Dus laat het me weten, dan kan ik die neiging wellicht tijdig de kop in drukken.

 

Hopelijk heeft MEvR de Wit je zo genoeg informatie gegeven. Als je nog vragen hebt kan je MEvR de Wit mailen of bellen.