Teo | 2019 | beestenbende

Eind december 2019 kreeg ik een opdracht uit Belgiƫ. Van een stel dat hun tweede kindje verwachtte en hun zoontje van bijna 2 plus beestenbende op hun kaartje wilde.

Op hun kaartje wilde ze hun oude labrador, hun twee katten, hun 3 slangen (als dat lukte) en hun zoontje. Het thema van zijn kaartje was een groene draak en daar had hij ook een knuffel van. Of die wellicht ook terug kon komen. En o’ja, ze hadden voor de nieuwe baby als knuffel een konijn gekocht. En als geboortegeschenkje bloempotjes met zaadjes voor vergeet-me-nietjes, zonnebloem, of tijm. “Er zitten ook wat kriebelbeestjes in ons thema, dus er kan ook een kevertje, vlindertje bij” lieten ze me weten

Een leuke uitdaging!

Ik had aanvankelijk nog een andere binnenkant ontworpen met hun zoontje op de rug van de labrador die een slinger achter zich aan trok. Maar ze kozen toch hier voor.

Op de achterkant op mijn website doe ik vrijwel altijd nog een kleine illustratie passend bij het kaartje. Zo ook hier. Ik tekende het groene draakje die het handje van het konijntje vast houd. Ik houd van zulke details.

You may also like